Այս ուտեստի համար սոյայի սոուս ընտրելիս նկատի ունեցեք, որ երկու տեսակ կա՝ բաց և մուգ գույնի: Բաց գույնի սոուսն ավելի աղի է. պատրաստելիս հաշվի առեք դա:
Բաղադրիչները
6 բաժնի համար
- 12 հատ հավի թևիկ
- 4 ճ.գ. սոյայի սոուս
- 3 ճ.գ. ձիթապտղի ձեթ
- 1 ճ.գ. մեղր
- աղացած սպիտակ պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
- Սոյայի սոուսը խառնեք մեղրի, պղպեղի ու ձիթապտղի ձեթի հետ:
- Հավի թևիկներին քսեք ստացված խառնուրդն ու 1 ժամ թողեք մարինացվեն:
- Հավի թևիկները տեղադրեք ձեթով պատված տապակի մեջ, 45 րոպե տապակեք 200 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում:
- Մատուցելիս թևիկները զարդարեք հաղարջի հատիկներով:
- Որպես խավարտ կիսաեփ բանջարեղեն մատուցեք: