Պատրաստեք այս համեղ և ինքնատիպ ապուրը:
Բաղադրիչները
6 բաժնի համար
- 2 լիտր մսային արգանակ
- 4 գլուխ սոխ
- 6 ճ.գ. քերած պանիր
- 2 ճ.գ. կարագ
- 6 կտոր տոստի համար նախատեսված ցորենի հաց
- ռեհանի 6 տերև
- աղացած սև պղպեղ
- աղ
Պատրաստման եղանակը
- Սոխը օղակների ձևով կտրատեք, կարագի մի մասով տապակեք: Ավելացրեք տաք արգանակը, աղ ու պղպեղ արեք, հասցրեք եռման աստիճանի և թույլ կրակի վրա 15 րոպե եփեք:
- Մնացած կարագով տապակեք հացի կտորները:
- Ապուրը լցրեք ջերմադիմացկուն թասերի մեջ, թասերի վրա մեկական կտոր տապակած հաց դրեք, քերած պարի հաստ շերտ լցրեք և 5-7 րոպեով տեղադրեք ջեռոցում:
- Մատուցելիս ձևավորեք ռեհանի տերևներով: