...

Քաղցր ու համեղ. Բանանը փափուկ խմորի մեջ

Քաղցր ու համեղ. Բանանը փափուկ խմորի մեջ

Պատրաստեք այս համեղ բանանով աղանդերը:

Բաղադրիչները
6 բաժնի համար

  • 3 հատ բանան
  • 1/2 բաժակ ցորենի ալյուր
  • 2 հատ ձու
  • 2 ճ.գ. շաքարավազ
  • 1 ճ.գ. շաքարի փոշի
  • 1/2 թ.գ. աղացած դարչին
  • 1 բաժակ բուսական ձեթ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խմորի համար ձվի դեղնուցներն առանձնացրեք սպիտակուցներից, դեղնուցները հարեք շաքարավազի ու ալյուրի հետ: Ավելացրեք առանձին հարած սպիտակուցներն ու խառնեք:
  2. Բանանները կտրատեք, թաթախեք փափուկ խմորի մեջ և տապակեք ձեթի մեջ մինչև ոսկեգույն երանգ ստանալը:
  3. Մատուցելիս փափուկ խմորով բանանների վրա շաքարի փոշի ու դարչին ցանեք:
     

ՎԱՐԿԱՆԻՇ

   382 ԴԻՏՈՒՄ

Տարածեք

ՆՄԱՆԱՏԻՊ ՆՅՈՒԹԵՐ
Դեպի ՎԵՐ