Պատրաստեք այս համեղ բանանով աղանդերը:
Բաղադրիչները
6 բաժնի համար
- 3 հատ բանան
- 1/2 բաժակ ցորենի ալյուր
- 2 հատ ձու
- 2 ճ.գ. շաքարավազ
- 1 ճ.գ. շաքարի փոշի
- 1/2 թ.գ. աղացած դարչին
- 1 բաժակ բուսական ձեթ
Պատրաստման եղանակը
- Խմորի համար ձվի դեղնուցներն առանձնացրեք սպիտակուցներից, դեղնուցները հարեք շաքարավազի ու ալյուրի հետ: Ավելացրեք առանձին հարած սպիտակուցներն ու խառնեք:
- Բանանները կտրատեք, թաթախեք փափուկ խմորի մեջ և տապակեք ձեթի մեջ մինչև ոսկեգույն երանգ ստանալը:
- Մատուցելիս փափուկ խմորով բանանների վրա շաքարի փոշի ու դարչին ցանեք: