Պատրաստեք ազնվամորիով այս համեղ աղանդերը:
Բաղադրիչները
6 բաժնի համար
- 500 գ շերտավոր խմոր
- 2 ճ.գ. ժելատին
- 500 գ մասկարպոնե պանիր
- 1 բաժակ խիտ սերուցք
- 200 գ ազնվամորի
- 8 ճ.գ. շաքարավազ
- 5 ճ.գ. շաքարի փոշի
- 1 ճ.գ. կակաոյի փոշի
- 1 թ.գ. վանիլային շաքարավազ
Պատրաստման եղանակը
- Խմորը 0.5 սմ հաստությամբ բացեք: Տեղադրեք վրան ջուր ցողած տապակի մեջ, վրան անցքեր արեք, տեղադրեք ջեռոցում մինչև պատրաստ լինելը:
- Ժելատինը վեցապատիկ եռացրած-սառեցրած ջրի մեջ թրջեք, բացեք գոլորշու վրա:
- Կրեմի համար պանիրը հարեք սերուցքի հետ: Ավելացրեք շաքարավազն ու վանիլային շաքարավազը, խառնեք: Ավելացրեք ժելատինը:
- Տարայի մեջ տեղադրեք տապակած կորժը, նրա վրա շարեք ազնվամորին, ապա կրեմը: Սառեցրեք:
- Մատուցելիս հանեք տարայի միջից, կտրատեք, վրան կակաոյի ու շաքարի փոշի ցանեք, ձևավորեք անանուխի տերևներով: