Պատրաստեք այս համեղ աղցանը:
Բաղադրիչները
- 150 գ ֆունչոզա
- 1-2 հատ բուլղարական կարմիր պղպեղ
- 1-2 գլուխ սոխ
- 1 հատ խոշոր գազար
- 1 հատ վարունգ
- սոյայի սոուս՝ ըստ ճաշակի
- աղ
- բուսական յուղ՝ տապակելու համար
- քունջութ՝ ձևավորելու համար
Պատրաստման եղանակը
- Բանջարեղենը բարակ տաշեղաձև կտրատեք:
- Թավայի մեջ լցրեք բուսական յուղը, լավ տաքացրեք: Բուսական յուղի մեջ 10 րոպե տապակեք կտրտած գազարը, սոխն ու պղպեղը:
- Ֆունչոզան մոտ 3 րոպե եփեք: Ջուրը թափեք: Ավելացրեք տապակած բանջարեղենն ու կտրտած թարմ վարունգը: Վրան ձեր ճաշակով սոյայի սոուս լցրեք ու զարդարեք քունջութի հատիկներով: Մատուցեք: