Պատրաստեք այս համեղ աղցանը: Այն կարող եք մատուցել և՛ տաք, և՛ սառը վիճակում:
Բաղադրիչները
- 120 գ բրինձ
- 180 գ ապխտած երշիկ
- 180 գ չերրի լոլիկ
- 1 հատ բուլղարական պղպեղ
- 2 ճ.գ. ձիթապտղի յուղ
- 1 թ.գ. քրքում
- 1 թ.գ. պապրիկա
- 1 ճ.գ. սոյայի սոուս
- 1 գլուխ սոխ
- 4 ճյուղ կանաչի
Պատրաստման եղանակը
- Սոխը մանր կտրատեք ու ձիթապտղի յուղի մեջ տապակեք մինչև թափանցիկ դառնալը:
- Եփած բրինձը ավելացրեք տապակած սոխին, խառնեք:
- Բրինձը համեմեք սոյայի սոուսով, քրքումով ու պապրիկայով:
- Կտրատեք չերրի լոլիկը, բուլղարական պղպեղը, ապխտած երշիկն ու կանաչին: Ավելացրեք բրնձին ու խառնեք:
- Մատուցեք: