Պատրաստեք այս համեղ կոտլետները:
Բաղադրիչները
4 բաժնի համար
- 500 գ գազար
- 40 գ սպիտակաձավար
- 1 թ.գ. աղացած պապրիկա
- աղ, աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
- 1/2 թ.գ. աղացած կարմիր պղպեղ
- 50 գ աղացած չորահաց
- 2 ճ.գ. բուսական յուղ
Պատրաստման եղանակը
- Մաքրած գազարը 20-25 րոպե եփեք: Հովացրեք: Քերիչով քերեք: Խառնեք սպիտակաձավարի հետ ու 30 րոպե թողեք սենյակային ջերմաստիճանի պայմաններում:
- Ավելացրեք պապրիկան, աղը, կարմիր ու սև պղպեղները:
- Ստացված խմորից գնդիկներ արեք, գլորեք չորահացի մեջ, ձեռքով տափակեցրեք:
- Թավայի մեջ, միջին ուժգնության կրակի վրա տաքացրեք բուսական յուղը: Կոտլետները երկու կողմից մոտ 4-ական րոպե տապակեք: