...

Հեշտ ու համեղ. Նագեթս

Հեշտ ու համեղ. Նագեթս

Պատրաստեք այս համեղ ուտեստը:

Բաղադրիչները
3 բաժնի համար

  • 500 գ հավի փափկամիս
  • 3 ճ.գ. կիտրոնի հյութ
  • 3-5 պճեղ սխտոր
  • 1 հատ ձու
  • 0,5 բաժակ մանրացրած չորահաց
  • 3-5 ճ.գ. բուսական յուղ
  • աղ, աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Հավի փափկամիսը մի քանի ոչ մեծ կտորների բաժանեք: Աղ ու պղպեղ արեք, ավելացրեք ճզմած սխտորը, լավ խառնեք:
  2. Առանձին պնակի մեջ 3-4 ճ.գ. ջրի հետ հարեք ձուն:
  3. Տափակ ափսեի մեջ լցրեք մանրացրած չորահացը:
  4. Հավի մսի կտորները նախ թաթախեք ձվի, հետո չորահացի մեջ:
  5. Թավայի մեջ լցրեք բուսական յուղը, տաքացրեք: Հավի մսի կտորները յուղի մեջ երկու կողմից տապակեք մինչև ոսկեգույն երանգ ստանալը:
  6. Պատրաստի նագեթսները տեղադրեք անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը ներծծվի: Հետո մեծ ափսեով մատուցեք:

ՎԱՐԿԱՆԻՇ

   269 ԴԻՏՈՒՄ

Տարածեք

ՆՄԱՆԱՏԻՊ ՆՅՈՒԹԵՐ
Դեպի ՎԵՐ