...

Հեշտ ու համեղ. Պանրով ու վարունգով անգլիական բուտերբրոդներ

Հեշտ ու համեղ. Պանրով ու վարունգով անգլիական բուտերբրոդներ

Պատրաստեք այս համեղ նախուտեստը:

Բաղադրիչները

  • 1-2 հատ թարմ վարունգ
  • խոշոր աղ
  • 1 հատ կիտրոն
  • 1/4 փունջ սամիթ կամ այլ կանաչի
  • 200-250 գ սերուցքային կրեմ-պանիր
  • 2 ճ.գ. մայոնեզ
  • 1/4 թ.գ. չորացրած սխտորի փոշի
  • 16 կտոր տոստերի հաց
  • աղացած սպիտակ պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Վարունգը լվացեք, օղակաձև կտրատեք, շարեք թղթե անձեռոցիկների վրա, վրան աղ արեք, 15-20 րոպե թողեք: Հետո սրբեք անձեռոցիկներով:
  2. Կիտրոնից մեկ ճաշի գդալ հյութ քամեք: Սամիթը մանր կտրատեք:
  3. Պանիրը խառնեք մայոնեզի, կիտրոնի հյութի, սամիթի և սխտորի փոշու հետ:
  4. Հացի կտորներից յուրաքանչյուրի վրա քսեք պանրային խառնուրդն ու մի փոքր պղպեղ արեք:
  5. Վերցրեք հացի մի կտորը, պանրով պատած երեսին մի քանի վարունգի օղակ դրեք, ծածկեք հացի մյուս կտորով այնպես, որ պանրով հատվածը ներքև լինի:
  6. Նույն ձևով վարվեք հացի մյուս կտորների հետ: Ցանկության դեպքում սուր դանակով կարող եք ստացված բուտերբրոդները 2 կամ 4 մասի բաժանել:

ՎԱՐԿԱՆԻՇ

   262 ԴԻՏՈՒՄ

Տարածեք

ՆՄԱՆԱՏԻՊ ՆՅՈՒԹԵՐ
Դեպի ՎԵՐ