Պատրաստեք սնկակաթնաշոռային միջուկով տոլման:
Բաղադրիչները
6 բաժնի համար
կաղամբի 12 մեծ տերև
600 գ շամպինյոն
1 գլուխ սոխ
3 ճ.գ. ձիթապտղի ձեթ
6 հատ ձու
250 գ կաթնաշոռ
100 գ քերած գաուդա պանիր
սոխ-պրասի 1 ցողուն
2 ճ.գ. բուսական յուղ
4 թ.գ. կտրտած սամիթ
Պատրաստման եղանակը
- Կաղամբի տերևները 3 րոպեով մտցրեք եռացող աղաջրի մեջ, ջուրը քամեք:
- Շամպինյոնները կտրատեք:
- Գլուխ սոխը խորանարդաձև կտրատեք ու տապակեք ձիթայուղի մեջ: Ավելացրեք սունկն ու շոգեխաշեք մինչև պատրաստ լինելը: Հովացրեք: Ավելացրեք կաթնաշոռը, կտրտած կանաչին ու պանիրը, աղ ու պղպեղ արեք, խառնեք:
- Ստացված միջուկը լցրեք կաղամբի տերևների մեջ, փաթաթեք ու թելով ամրացրեք:
- Սոխ-պրասը օղակաձև կտրատեք, տապակեք բուսական յուղի մեջ: Հովացրեք:
- Ձվերը հարեք, ավելացրեք սոխ-պրասին, աղ ու պղպեղ արեք:
- Տարաների մեջ լցրեք սոխաձվային խառնուրդից, վրան 2-ական տոլմա դրեք և 15 րոպեով տեղադրեք 200 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում:
- Մատուցելիս տոլմայի թելերը հեռացրեք: