Պատրաստեք այս համեղ նախաճաշը:
Բաղադրիչները
4 բաժնի համար
- 5 հատ ձու
- 5 ճ.գ. կաթ
- 50 գ սպանախ
- 50 գ ֆետտա պանիր
- աղացած սև պղպեղ ու աղ՝ ըստ ճաշակի
- 20 գ կարագ
Պատրաստման եղանակը
- Սպանախը լվացեք, չորացրեք ու մանր կտրատեք: Ֆետտա պանիրը պատառաքաղով տրորեք:
- Ձուն կաթի, աղացած սև պղպեղի ու աղի հետ խառնեք, պատառաքաղով խառնեք:
- Կարագով թավան լավ տաքացրեք: Ձվային խառնուրդը լցրեք տաք թավայի մեջ ու 2 րոպե տապակեք:
- Կրակը թեժացրեք ու ևս 5 րոպե տապակեք:
- Պանիրն ու սպանախը լցրեք ձվածեղի վրա, թավան կափարիչով ծածկեք ու 2 րոպե տապակեք:
- Պատրաստի ձվածեղի վրա կարող եք կտրտած կանաչ սոխ, մաղադանոս կամ սամիթ լցնել ու մատուցել: