Պատրաստեք այս համեղ ուտեստը:
Բաղադրիչները
2 բաժնի համար
- 500 գ խոզի միս
- 100 գ կետչուպ
- 150 մլ Կոկա-կոլա
- 3 ճ.գ. շաքարավազ
- աղ, աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Խոզի միսը բարակ շերտերով կտրատեք (շերտերի հաստությունը 1սմ-ից ոչ ավել): Դրանք շարեք տապակի մեջ:
- Պատրաստեք սոուսը: Դրա համար կետչուպը խառնեք Կոկա-կոլային: Ավելացրեք աղն ու պղպեղը: Լավ խառնեք, որպեսզի կետչուպը լուծվի կոլայի մեջ:
- Սոուսը լցրեք խոզի մսերի վրա, վրան լցրեք շաքարավազը: Տապակը 1 ժամով տեղադրեք 180 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում: Այդ 1 ժամվա ընթացքում սոուսի մեծ մասը կգոլորշիանա, իսկ մսերի վրա համեղ կարամելային կեղև կառաջանա:
- Պատրաստի մսերը հանեք ջեռոցից, դրեք մեծ ափսեի մեջ ու մատուցեք: